donderdag, juli 25, 2013

577. (Video) "Vechtscheidingen: Als liefde oorlog wordt..." (Video van het TV-programma Hollandse zaken uitgezonden op 25 juli 2013)

Video van de uitzending van donderdag 25 juli 2013 21:10 uur, Nederland 2:
Get Adobe Flash
Discussieprogramma na het drama rond de vermoorde broertjes Ruben en Julian trok deze week een andere uit de hand lopende scheiding de aandacht.

-----------------------------------------

Vechtscheidingen: Als liefde oorlog wordt...


Hollandse zaken: Uitzending op donderdag 25 juli 2013 21:10 uur, Nederland 2
http://www.hollandsezaken.tv/uitzending/uitzending/hollandse-zaken-donderdag-25-juli-2013/

Na het drama rond de vermoorde broertjes Ruben en Julian trok deze week een andere uit de hand lopende scheiding de aandacht.Een vader nam zijn twee zoontjes mee voor een weekje vakantie. De moeder gaf ze prompt op als vermist en zette een opsporingsbericht op internet. Het bericht werd massaal verspreid via sociale media. De politie krijgt bijna dagelijks valse aangiftes van vermissing en ontvoering. Vaak afkomstig van scheidende stellen. Hoe kunnen mensen die ooit van elkaar gehouden hebben zo’n bittere strijd voeren? Een strijd die geen grenzen lijkt te hebben en waar de kinderen de grootste troef vormen. En waarom wordt via onder andere Facebook half Nederland bij de vechtscheiding betrokken? Een live-discussie met gescheiden stellen, de Raad voor de Kinderbescherming en kinderrechter Jetty Gerritse.

Presentatie: Cees Grimbergen
Uitzending: donderdag 25 juli 2013 21:10 uur, Nederland 2
Herhaling (hh): vrijdag 26 juli 2013 11:05 uur, Nederland 2Discussieer mee!
Hollandse Zaken vindt uw mening belangrijk. Wilt u meepraten over dit onderwerp? Registreer en meld u aan voor ons forum!

Discussieer mee > Als liefde oorlog wordt...

Geen opmerkingen:

Een reactie posten