maandag, februari 20, 2012

370 Uitzending netwerk grootouders zonder kleinkinderen

Beste lotgenoten, maar ook zeker grootouders,

Het is even terug, maar ook 18 juni 2009 ging Netwerk al over grotouders die hun kleinkinderen niet meer zien, toen was het dus net als nu al een hot-Item. En nog steeds is er niets gebeurt.
Ik kan alleen maar zeggen, ga grootschalig je kleinkind aanmelden. En zoals in een moeder die onherkenbaar in de uitzending zegt: onze privacy wordt geschonden. Dikke bullshit, ook bij benzine stations mag de dader van een misdrijf aantoonbaar geplaatst worden. Dit misdrijf wat zulke ouders doen, is vele malen erg, ontvoering, kindermishandeling, pas noem het maar op. Het moet afgelopen zijn met de macht van dit soort ouders.
Je kunt op de onderstaande link klikken (kopieeren en plakken) om de uitzending te bekijken! (of gewoon bovenaan op de titel te klikken)

http://player.omroep.nl/?aflID=9653653&start=00:06:20&end=00:14:17

Ook mijn moeder Thaila Sanders, die ook ongetwijfeld op dit bericht zal reageren, zoekt zoveel mogelijk grootouders, die hun kleinkind ook niet meer zien, om haar massaal te steunen bij de rechtbank 8 maart a.s. te Leeuwarden. Ik de vadre Johan Claus, zal er ook zijn om voor mijn zoontje Jori te knokken, want net als een vader heeft elk elk kind recht op een oma en/of opa, vergeert niet mensen dat juist deze opa's en oma's de warme thuishaven van de kinderen horen te zijn. We hopen met deze actie ook veel media aandacht te krijgen 8 maart in Leeuwarden, dus geef het door. Maak het bekend. Het moet afgelopen zijn!

Met vriendelijke groet Johan Claus, vader van Jori en zoon van Thaila.
_____
_____
Disclaimer: Vader Kennis Centrum (VKC) kan geen sluitend juridisch advies geven: neemt u hiervoor, als het zover komt, contact op met bijvoorbeeld een advocaat, notaris of de geëigende overheidsinstanties. VKC huldigt een eigen rechtsopvatting op een rechtsgebied dat in ontwikkeling is. Hoewel VKC de grootst mogelijke algemene zorg aan uw adviesverzoek en – in voorkomend geval - melding zal besteden, is VKC niet aansprakelijk voor de gegeven adviezen. Adviezen en reacties van VKC worden uitsluitend gegeven onder volledige uitsluiting van alle aansprakelijkheid van VKC voor de door haar gegeven adviezen en reacties.
_____
_____

Geen opmerkingen:

Een reactie posten