dinsdag, januari 23, 2007

109. Fathers4Justice Protest in Live uitzending van BNN's Nationale IQ-Test

Gescheiden vaders ‘overvallen’ rechtstreekse tv-uitzending

De Stentor - REAGEER18 januari 2007

HILVERSUM - De Nationale IQ-quiz van BNN kreeg woensdagavond te maken met de nadelen van een rechtstreekse uitzending. De studio werd ‘overvallen’ door een groep leden van de actiegroep Fathers 4 Justice. Niet veel later bleek echter dat de 'overval' onderdeel uitmaakte van de IQ-test; er werd een beroep gedaan op het registratievermogen en het geheugen van de deelnemers.


De actiegroep Fathers for justice 'verstoort' de uitzending van BNN's Nationale IQ-test 2007. Foto ANP


Met spandoeken en sirenes legden de actievoerders de uitzending even stil, maar nadat ze van de presentatoren kort de gelegenheid hadden gekregen hun standpunten uit te dragen verlieten ze rustig de studio en kon de uitzending gewoon doorgaan.

De gescheiden vaders, vermomd als Zorro, Batman of Superman, protesteren vaker tegen het feit dat ze hun kinderen niet meer mogen zien, omdat moeders zich niet aan de omgangsregeling houden. Een kwart van alle 70.000 kinderen die jaarlijks bij een scheiding zijn betrokken ziet de vader nooit meer en een kwart ziet hun vader nauwelijks.

Esmaa Alariachi, één van De Meiden van Halal was de beste BN-er van deze editie van de Nationale IQ-test met een iq van 123. De beste deelnemer was een professor met een iq van 140.

Doe hier de IQ-test van BNN


Actie Fathers 4 Justice tijdens Live uitzending van de IQ-Test
Radio BNR Laat – Presentatie: Frederique de Jong - 17 Januari 2007

BNR-Radio-Interview met Andrew Work van Fathers4Justice: Audiolink


Gescheiden vaders overvallen rechtstreekse tv-uitzending

MyNewsFinder - 12:43 18-01

HILVERSUM - Nationale IQ-quiz van BNN kreeg woensdagavond te maken met nadelen van rechtstreekse uitzending. studio werd overvallen door groep leden van actiegroep Fathers 4 Justice. Niet veel later bleek echter dat 'overval' onderdeel uitmaakte van IQ-test; er werd beroep gedaan op registratievermogen en geheugen van deelnemers. lees verder

Geen opmerkingen:

Een reactie posten